Etusivu Yleistä Historia Korjatut venttiilit Korjaamattomat venttiilit Venttiilien vara-osat Toimipaikkamme

Varsal Oy
 
Kunnia kunnostetulle

Varsal Oy: n historia vie vuoteen 1982, jolloin aloitimme teollisuusventtiilien ylläpidon; huollon ja korjaamiseen Kotkan Karhulassa. Toiminta ajatus oli ja on; Kunnostettu kiertoon ja kunniaan.  

Varsal sai nimensä innovaatioista varastointiin, joita kehitti Salminen.  

Yrityksen perusti Reijo Salminen, joka rakensi Varsal: ia neljän vuosikymmenen ajan vahvalla otteella; kokemukset Kymenlaakson puunjalostusteollisuuden prosessien venttiileistä jalostettiin erittäin tehokkaaksi ylläpitotoiminnaksi.  

Asiakkaidemme haasteena oli uusien venttiilien jopa usean kuukaudenkin pitkät toimitusajat. Halusimme silloin luoda palvelun; kunnostetuista venttiileistä nopea ja laadukas vaihtoehto.
Varastopalvelut

Osa liikeideaamme on alusta alkaen ollut yhteisvarastointi. Asiakkaidemme kanssa kehitimme joustavan ja tehokkaan toimintamallin prosessien kriittisten osien käytettävyyden parantamiseen.
Venttiilikunnossapito

Venttiilien kunnossapito on perustunut korkeatasoiseen käsityöhön, jossa hyödynnetään laadukkaita erikoistyökaluja ja venttiilivalmistajien alkuperäisvaraosia. Saadaksemme asiakkaalle aina optimin vaihtoehdon, kehitimme yhdistelmäpalvelun, jolloin varastostamme koottiin venttiilin, toimilaitteen ja asennoittimen toimiva kokonaisuus, nopealla toimitusajalla. Se oli kiertotaloutta paljon ennen nykypäivän trendejä.
Ratkaisun paikka

Puunjalostusteollisuuden murros 2000 luvulla vaikutti myös meihin, tärkeiden asiakkaiden kuten Voikkaan, Summan ja Myllykosken ratkaisut, ikääntyminen ja terveydelliset syyt ja haasteet sukupolvenvaihdoksessa hyydyttivät liiketoimintaamme.  

Varsal Oy:n suunnatessa uusiin haasteisiin ja haluamme varastomme käyttöösi. Meidän laaja valikoimamme kunnostettuja venttiileitä on valmiina!